Karamoor

Loot?

Inte så mycket visade det sig :-)

3cp

Siegmar gick runt och kollade så att alla verkligen hade lämnat. Sen låste han dörren. Vi andra började undersöka tornet. Magikern var egentligen en tonåring. Men vi buntade ihop honom.

Fabien la sina händer på den magiska kristallen. Han drog genast bort händerna och sa att Talorg varnade honom. Det var något hungrigt som fanns i kristallen.

Vi funderade på hur vi skulle ha sönder den. Vi förhörde Jost. Han hade tydligen blivit skeppsbruten här på ön och rört vid kristallen. Sen dess hade han väldigt bristfälligt minne. Han hade blivit övertagen av något. Det fanns en risk att själen tog sig lös om vi slog i sönder saken.

Jag tittade ut och såg att båten inte låg kvar utan var stulen. Vi vilade till nästa morgon. Jag säkrade dörren.

Nästa morgon så åt vi först frukost medans Fabian helade upp Siegmar och Gele. Pilbågskytten hade också vaknat. Han berättade att Jost hade ett avtal med en kapten som kom hit en gång i månade. Det var snart dags igen. Han hade ett skepp med åtta sjömän.

Vi gick ner till källaren och öppnade sista dörren. Därinne fanns ett gäng stora råttor, stora som terrier. Vi slog ihjäl 5 stycken vandöda råttor. Men vi hittade inget i rummet

Fabian hittade en hemlig dörr i nere i källaren. Vi gick in och undersökte. Där fanns ett laboratorium. När vi gick in lite djupare i rummet så blev Siegmar attackerad av ett monster. Till hälften människa och till hälften bläckfisk.

Den skrek ett hemskt avgrundsvrål och försvann iväg. Vi sprang efter och Siegmar hög mot den. Den hade tjockt skinn. Den skrek igen och försökte fånga in Siegmar. Gele slog ihjäl den.

Jag sökte igenom hela huset. Totalt så hittade jag 175 daler och
2 chain mails, 1 harden leather(komplett) och 2 hillebarder.

Vi kom inte på något sätt att förstöra kristallen. Så vi beslöt att stänga borgen och meddela dvärgarna och få hit någon som visste hur man skulle ta hand om kristallen.

Comments

KDragon gronberg_n

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.