Karamoor

Misslyckat överfall

Ut i terror incognito

2cp

Vi beslöt oss för att göra ett överfall i skogen i mellan klostret och templet. Det gick inte så bra. Vi ställde oss runt stigen som gick till templet. Men abboten gick ut i skogen ner mot stranden. Siegmar och jag följde efter. Gele och Fabian kom lite efter. Abboten hörde oss och vände på sig. Min pil missade och han sprang iväg med en jävla fart. Siegmar hann inte ikapp och mina försök till magi gick bara igenom en gång och då återhämtade han sig otroligt snabb.

Han kom undan och vi kom fram till att det var kört. Utan överraskningsmomentet så hade vi ingen chans. Vi beslöt oss för att slå läger ute i skogen och sen bege oss. Vi diskuterade om vi skulle försöka stjäla boken. Men det kändes också farligt.

Vi gömde oss ute i skogen utan att slå läger. Vi vaktade två och två. Morgonen kom och vi funderade på vart vi skulle åka. Inte till Khönigsperg i alla fall. Utan i motsatt riktning, västerut. En större stad i Altreich fanns två-tre veckors segling om man följde bukten. Vi gick ner till båten och puttade ut den. Gele styrde båten längs kusten väst nordväst. Vi var nu ute i vildmarken.

Vi slog läger för natten. Andra dagen så försökte vi hitta nån by att fråga folk om nyheter. Vi hittade ett bra ställe och tog båten iland. Vi pratade med familjen som bodde där. Siegmar stod för underhållningen. Vi tillbringade kvällen och natten där. På morgonen så begav vi oss vidare.

Comments

KDragon KDragon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.