Karamoor

Sexlekar i klostret

4 cp (+1 till Esaias)
Sigmar hade fått feber. Vilket var jättebra. För då slapp vi att sätta kniven i låret på honom. Gele, Fabian och jag hade lite diskussioner om hur vi skulle ta oss till templet. Men vi kom till slut fram till att vi bara skulle ta oss fram till porten. Jag städade upp efter vårt läger medans Fabian byggde en bår. Sen bar vi honom till templet och knackade på. En leksyster öppnade med väldigt rufsigt hår. Hon tittade lite förvånat på oss. Fabian förde talan och de erbjöd sig att ta hand om Sigmar. Sigmar hade tydligen druckit okokt vatten och blivit sjuk. Broder Gregor tog hand om Sigmar. Leksystern Else tog oss till matsalen för att ge oss lite mat. Jag passade på att flörta lite med henne och vi ställde lite allmänna frågor. Abboten hette Glogryan.

Elsa visade oss till vårt rum och sen visade oss runt. När vi kom till biblioteket så träffade vi abboten. Han gav oss lite förhållnings regler. Vi fick inte bevittna deras riter eller röra oss i klostret utan eskort. Han verkade jättetrevlig och förförde Gele. Han erbjöd sig att visa tornet och vi rörde oss ditt. Utsikten var spektakulär.

Elsa tog oss ner till bäcken och vi tvättade av oss. Elsa badade med oss. Sen återvände vi till vårt gästrum. Vi beslöt oss för att jag skulle spionera på ritualen på kvällen efter kvällsvarden. Kvällsvarden började väldigt rituellt men övergick senare till lite mer speciellt. Else som hade bytt munkkåpa till en mer sexig munkkåpa och fokuserade helt och hållet på mig. Innan kvällsvarden avslutades så tyckte Else att vi skulle gå en tur i skogen nästa förmiddag.

Jag kände av att ritualen började och kastade magi och gick ut på väggen och tog mig till andra taket för att titta in. Men jag var så påverkad av sexmagin här och drogs in i den magiska sexritualen och kom inte ihåg något överhuvudtaget. Jag la märke till att det var massor med magi i luften, men jag kunde inte komma åt den. Jag tog mig tillbaks till rummet, tvättade mig och gick genast och la mig. Jag somnade direkt. Och drömde väldigt erotiska drömmar. Där jag deltog i en orgie i kyrksalens med alla i klostret.

Fabian berättade att han hade märkt att under natten så förflyttade sig magin från klostret till höjden som Fabian hade lagt märke till tidigare. Detta skede vid midnatt och en timme senare så kunde vi åter igen få tillbaks magi.

Comments

KDragon KDragon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.