Karamoor

Varulven II

Vi besegrade varulven

Cp 7

Vi kom till byn Müß och gick in i ett av husen. Vi började diskutera vad vi skulle göra och kom fram till att vi skulle jaga honom när solen gick upp. Vi gick in i huset som hade olåst dörr. Medans vi diskuterade så slets fönstret i en av väggarna ut. Vi ställde oss rygg mot rygg mitt i rummet. Varelsen slog i sönder huset ett fönster i taget. Varelsen hoppade in genom ett av fönsterna han var omgärdad av ett mörker även denna gången. En vild strid utbröt. Varelsen slet av Gele hennes buckler och använde den för att parera hennes slag. Siegmar lyckades få in en träff innan varelsen slog honom. Jag gav Gele mörkerseende. Gele fick in ett slag och varelsen började spruta blod. Varelsen skrek av smärta. Hennes nästa hugg tog den i benet och mer blod sprutade. Varulven attackerade igen men både Siegmar och Gele lyckades parera. Varulven lyckades få in en träff på Siegmar i skrevet. Siegmar la sig ner. Jag sköt en pil men varulven ignorerade den samtidigt som Fabian fick iväg sin eldboll som träffade varulvens fot. Varulven skrek av smärta och slog ner Gele och Fabian i ett svep.

Jag försökte använda min magi men han ignorerade den. Siegmar och Fabian ställde sig upp och varelsen slog mot Fabian igen som lyckades försvar sig. Då passade Siegmar på och attackerade bakifrån och fick in en träff i skrevet. Varulven hade fått nog och lämnade. Med hög hastighet så hoppade han ut genom fönstren. Siegmar kastade sin yxa efter honom medans Fabian började förbinda Gele. Varulven försvann ut i byn. Siegmar hämtade sin yxa.

Vi haltade bort till ett nytt hus och barrikader oss där. Fabian undersökte och behandlade Gele och Siegmar. Vi försökte göra det så svårt som möjligt för honom att komma in. Siegmar och Gele somnade direkt. Fabian tog första vakten och jag andra. Nästa morgon så beslöt vi oss för att jaga honom. Siegmar spårade och vi andra höll ihop. Spåren ledde oss ut i skogen. Han hade lagt sig i bakhåll och där blev monsterspåren till människospår. Dessa ledde in mot byn. Människan verkade ha försökt att gömma spåren. Spåren ledde mot kyrkogården. Siegmar började undersöka kyrkogården efter spår först. Men hittade inget konstigt förutom graven som var delvis uppgrävd.

Vi beslöt oss för att gräva upp graven. Fabian började gräva. Ganska snabbt kom han ner till ett skelett som verkade vara intakt med kläder. Utan någon kista. Skelettet var en gammal kvinna. Som verkade ha lidit sista tiden. Kläderna var av fin kvalité. Men det var konstigt att kläderna var hela när kistan verkar har blivit upplöst.

Vi eldade upp kvinnan i graven. När kläderna tog eld så blev lågorna lilafärgade. Gele bad till Chunrat och Siegmar till Czylle. Vi fyllde igen graven och krattade för att kunna se om någon gick i kyrkogården.

Vi sökte igenom stora huset igen men hittade inget av vikt. Vi sökte även igenom huset där folk hade överlevt. Gele hittade en hemlig gömma med pengar, 132 daler.

Vi gick tillbaks till stora huset och barrikaderade oss. Vi satt och åt och väntade på solnedgången. När solen gick ner så hörde vi ett ylande i skogen. Vi gjorde oss redo. Varulven attackerade den stora dörren men lyckades inte ha sönder den. Varulven blev frustrerad och slog sönder väggen. Gele gick fram mot väggen och högg mot klorna.
Jag gav både Gele och Siegmar mörkerseende. Mörkret började sprida sig in genom väggen. Gele högg mot mörkret och ingenting hände. Mörkret nådde fram till våra fötter och började täcka oss. Siegmar blev attackerad och tog skada. Siegmar och Gele började vifta mot mörkret och Fabian fick iväg en eldboll och mörkret försvann.

Varulven slog ner Siegmar. Gele högg varulven i kroppen. Han var opåverkad av min magi och Gele högg honom i handen när han försökte anfalla henne och lyckades blocka andra slaget. Hon åkte i backen. Varulven blev stunnad. Gele missade sin nästa attack medans jag hjälpte Siegmar upp. Fabians eldboll träffade honom i högra armen och gjorde den obrukbar. Siegmar svimmade i mina armar när han hade ställ sig upp. Jag drog honom bakåt medans Gele högg honom igen. Varulven hade inte lyckats ta sig ur stunnen och Gele högg honom igen. Fabians eldboll träffade honom i vänsterarmen och varulven tog sig ur stunnen. Men Gele träffade honom i bröstkorgen och han svimmade.

Gele börja hugg frenetiskt och försökte hugga av huvudet. Först hugget missade men andra högg huvudet av honom och mörkret försvann. Där låg en ohelig hybrid av människa och varg. Gele höll upp huvudet som Fabian satte eld på. Gele kastade in det i öppna spisen. Kroppen började röra sig kravlande mot den öppna spisen. Gele fortsatte att hugga. Gele la märke till att den läkte men hon högg ut hjärtat, hon satte svärdet igen kroppen och Fabian eldade upp kroppen.

Vi eldade upp kroppen. Det tog flera timmar. Vi högg av delar från kroppen och la in delarna i öppna spisen. Gele hjälpte först Siegmar och sen hjälpte Fabian honom. Vi lät svärdet sitta i kroppen till solen gick upp. Då förvandlades kroppen först till en sörja och sen till en vanlig kropp. Vi eldade upp resten av kroppen.

Vi var tvungna att stanna i byn tills Siegmar kunde gå.

Comments

KDragon KDragon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.